Productvoordelen

“We onderscheiden ons door onze kennis, flexibiliteit en onze unieke service, genaamd de ‘Fonofloor Formule’. U wordt door ons begeleid bij ieder stap die u zet in de ontwikkeling richting eindproduct en -resultaat. We koesteren de band met u en met onze toeleveranciers en geloven dat onze kwaliteit en service altijd wint."

dun blue
Dun
Jazeker! Door de optimale verhouding tussen beperkte dikte en uitzonderlijke akoestische prestatie kunnen dunnere constructievloeren worden ontworpen en toegepast. Dit maakt innovatieve ontwerpen mogelijk. Bovendien zijn ze dé oplossing bij beperkte opbouwhoogte.
dun blue
Robuust
Absoluut, de hoge bestendigheid tegen statische en dynamische belasting zorgen ervoor dat onze producten tegen een stootje kunnen zonder hun werking aan te tasten. Er kan gewoon op worden doorgewerkt… Altijd!
dun blue
Bewezen prestatie
Zonder twijfel, wij leveren het bewijs. Door tal van meetrapporten uit de praktijk en laboratoria, samengesteld door onafhankelijke partijen.

Waarom voorkeursverwerkers?

Akoestiek en geluid zijn lastige onderwerpen. Geluidsoverlast kan op diverse manieren ontstaan. In onze ogen verdienen bewoners en gebruikers optimaal akoestisch comfort. Dit kan geboden worden met de ‘Fonofloor Formule’. Met deze formule garanderen we vooraf de akoestische prestatie. Wij realiseren met onze producten en erkende voorkeursverwerkers projecten die de eisen van het minimale wettelijke niveau van het Bouwbesluit 2012 overtreffen. Het bewijs wordt geleverd door een onafhankelijke meting na oplevering.

Goede geluidsisolatie wordt niet zomaar gerealiseerd. Het is een secuur proces, van tekentafel tot oplevering. Op diverse momenten en manieren kunnen er verstoringen optreden. Juist daarom is het een geruststellende gedachte vooraf garantie te krijgen. 

 


Bundeling van kennis en het samenspel van mensen en materialen zorgt voor het beste resultaat. Van ontwerpfase tot oplevering zet Fonofloor haar kennis in op het gebied van akoestische vloerisolatie. Samen met de kennis over het aanbrengproces van onze erkende voorkeursverwerkers biedt dit “de rust van zekerheid en de zekerheid van rust”. Een bundeling van krachten waarbij 1 + 1 meer is dan 2.

Prestatiegarantie

Wij staan voor een verhoogde kwaliteit van de zwevende dekvloer waarvan we de akoestische prestatie garanderen met onze prestatiegarantie. Dit kunnen wij alleen maar als we samenwerken met vakkundige partijen die het belang inzien van een zorgvuldige en accurate uitvoering.

Leverbetrouwbaarheid

We hebben korte communicatielijnen met onze erkende voorkeursverwerkers. Daardoor worden we op de hoogte gehouden van opstarttijden van projecten. Zo zorgen wij voor voldoende voorraad en kunnen we desgevraagd de volgende dag al leveren.

Fonofloor producten

Akoestische isolatiemembranen van Fonofloor voldoen aan alle relevante eisen, waaronder het Bouwbesluit. Wij hebben zo veel vertrouwen in onze producten dat we vooraf een prestatiegarantie durven af te geven.

Referentieprojecten

Downloads & Informatie

Goede geluidsisolatie realiseer je niet zomaar en is een secuur proces van tekentafel tot oplevering. Op diverse momenten en op diverse manieren kunnen er verstoring plaats vinden. Bundeling van kennis en het samenspel van mensen en materialen zorgt voor de beste resultaten.

Productverwerking (PDF)

Goede geluidsisolatie realiseer je niet zomaar en is een secuur proces van tekentafel tot oplevering. Op diverse momenten en op diverse manieren kunnen er verstoring plaats vinden. Bundeling van kennis en het samenspel van mensen en materialen zorgt voor de beste resultaten.

Verwerkingsvoorschriften vloerverwarming (PDF)

Neem contact met ons op

Druk op de button en bel ons direct!
Tel: 073 - 61 54 810

Het enige contactgeluid dat wij niet isoleren

Bijlage(n) toevoegen