Transformatie

Gebouwen veranderen! In de komende jaren zullen we op dit gebied nog veel meer zien gebeuren. Scholengebouwen worden studentenwoningen, kantoorpanden worden luxe appartementencomplexen, het kan allemaal.

Maar niet zomaar

Zeker niet zomaar… transformatie vergt veel inspanning. Voor de akoestische prestatie van een gebouw is dit ook zeker het geval. Zo moet er doorgaans een omslag worden gemaakt van de bestaande situatie, waarin geen eisen bestaan voor contactgeluidisolatie, naar een verbeterde situatie met hoge prestatie eisen. De bundeling van kennis en het samenspel van mensen en materialen zorgen hierbij voor de beste (en nodige) resultaten.

Beperkte opbouwhoogte

Een ‘probleem’ waar je op kan stuiten tijdens de transformatie is een beperkte opbouwhoogte van de vloer. Akoestisch isoleren zit er dan niet in zou je denken. Of toch wel? Je hebt slechts 8 millimeter nodig om de comfort eis gegarandeerd te halen. Hierdoor is Fonofloor de logische keuze, zelfs bij weinig opbouwhoogte!

 

Project advisering

Wij bieden begeleiding tijdens alle fasen van het proces om bouwfouten en daarmee gemoeide kosten te elimineren. Zo kunnen wij instaan voor de prestatiegarantie op de akoestische prestatie. Samen met onze erkende voorkeursverwerkers bundelen wij onze krachten om het project zo goed mogelijk te begeleiden en vraagstukken over de akoestische isolatie en vloertechniek te beantwoorden.

 

Bekijk alle producten

dun blue
Dun
robust
Robuust
bewezen
Bewezen

Neem contact met ons op

Druk op de button en bel ons direct!
Tel: 073 - 61 54 810

Het enige contactgeluid dat wij niet isoleren

Bijlage(n) toevoegen